1.7.2013

Bugaboo, Teutonia, Brio, Mutsy ja mitä näitä nyt onkaan... ugh!

On heittoaisaa, kumirenkaita, täytettäviärenkaita, sisarkärryjä, vaihtokoppaa, kevyttä, jykevämpää, kaupunkiin, maastoon, pieneen tilaan.... Yksinkertaisesti: APUA! Tämän vuoksi me olemme jo NYT liikenteessä ja yhdistelmävaunut ovat hankintalistallamme kärkipäässä.

Meille tärkeitä seikkoja ovat mm.
* maasto-citymahdollisuus, sillä tykkäämme käydä niin kaupungin vilinässä kuin lenkkipolkuja kuluttamassa
* pienikokoiset, koska vaunujen on mahduttava näppärästi eteiseemme ja auton takakonttiin (johon mahdutettava myös 1-2 kertaa golfbagi....:) )
* etupyörien kääntyvyys
* keveys, ei mitään monsterikärryjä.. onko niitä edes enää?? :D
* ulkonäkö on myös tärkeä seikka, vaikkakin ei se tärkein
* työntöosan korkeuden säätämäminen
* iso plussa olisi reilun kokoinen shopping basket

Löysin googleviidakosta ihan hyvän keskustelun liittyen aiheeseen. Kannattaa lukaista, jos on sama mietintämyssy päässä.

Hieman aiheesta poiketen, kaikkea ne propelipäät keksii :)... Hauskan näköinenhän tuo on ja molemmat varmasti tykkää... Ei tosin ihan mihinkään maastopyöräilyyn sopiva ;)

Kuva lainattu täältä

Onko kenelläkään kokemusta i'coo -merkkisistä yhdistelmävaunuista? 


Tämä nyt oli tällainen pikapostaus ja projektin varhaisessa vaiheessa, mutta hyvä miettiä näitä asioita, sillä valikoima on valtaisa.


Ottakaapa muuten huomioon sitten tuo takuuaika. Eli jos kärrit ostaa aikaisin, alkaa takuukin raksuttamaan. Eli katsoa voi, muttei kannata ostaa kuin vasta hieman ennen h-hetkeä. Voi kait kärrit laittaa tilaukseen, sillä toimitusajat voivat olla parikin kuukautta. Käy hoitamassa maksun ja lunastuksen vasta myöhemmin. Eikös takuu alakin siitä ajankohdasta, kun kärrit vie liikkeestä ulos?

Tällaista pohdintaa tälläkertaa. Aihe jatkuu myöhemmin :)

Xoxo KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...