21.12.2014

Parin menneen viikon puuhia

Heti alkuun isot pahoitteluni hiljaisuudesta. On ollut niin paljon tekemistä, että blogin ylläpito on jäänyt aivan täysin. Paljon on touhuttu sitten viime postauksen ja keräsinkin teille muutamia kuvia parista viime viikosta.

Olimme juhlimassa itsenäisyyttämme perinteisellä dinnerillä. Ihanaa että on tällainen traditio muodostunut muutamien pariskuntien kesken. Kokoonnumme ystäviemme luokse illalliselle ja siitä ilta jatkuu iloisissa tunnelmissa aina pikkutunneille asti. Niin kävi tänäkin vuonna ;). Olimme Mieheni kanssa varanneet huoneen Långvikista, johon lähdimme itsenäisyyspäivän iltapäivänä. Ässä jäi hyvään hoitoon rakkaan ystäväni hoteisiin meille kotiin. Kiitos A, kun tulitte <3. Oli virkistävää lähteä hotelliin ja siitä ystäville, vaikka emme ehtineet nauttia Långvikin upeasta spa-osastosta lainkaan. Seuraavan kerran sitten. Ilta meni mukavasti ja ilmakitaraa soittava blondi valtasi jossain vaiheessa yötä estraadin :D.Äitini käväisi kylässä ja kuten kuvasta näkyy, neidillä on tarinan tynkää kerrottavana myös lounashetkellä :)


Viikko sitten perjantaina pakkasin kimpsut ja kampsut ja suuntasin viikonlopuksi ystävillemme Ouluun. Mies jäi neidin kanssa kotiin ja kylään saapuivat appivanhempani. Olipa kiva viikonloppu niin minulla kuin muulla perheellä! Kävimme ystäväni kanssa ottamassa hien irti molempina päivinä paikallisessa Fressissä (oli muuten superhyvä muokkaustunti lauantaina). Treenin jälkeen suuntasimme keskustaan ja autoimme joulupukkia muutaman lahjan hankinnassa. Lasilliset kuohuvaa kruunasivat kivan päivän... vai tuliko sitä peräti käytyä pariin otteeseen lasillisilla...hmmm.. ;). Illat menivät joutuisasti hyvä ruoan, juoman ja saunomisen merkeissä. Ah! 


Olen käynyt neidin kanssa nyt kerran SnadiStadissa ja pari kertaa HopLopissa. Molemmat ovat oikein mukavia paikkoja, mutta jotenkin HopLopissa tyttö pääsi menemään enemmän ja emme toisella kertaa menneet pienten lasten alueelle ollenkaan, vaan mennä tohotimme "normialueella". Ässä oli aivan innoissaan! Konttasi kuin tuulispää ja hihkui innosta. Siellä oli joukko isompia lapsia ja heillä kova meno päällä, joten meidän pientä ihmistä piti todella varoa joissain paikoissa. Mutta hyvinpä muut muksut ottivat hänet huomioon ja hauskuuttivat pientä sukeltajaa pallomeressä. Ehdoton ykkönen on tramppa, jossa "hypittiin" joko äidin sylissä tai sitten hytkyttiin äidin antaessa vauhtia. Toinen huippupaikka on likumäki, jossa otettiin hurukyytiä äidin sylissä :).


Vaatteet ovat edelleen ihan ykkösjuttu! Vaatteita esitellään ja heitellään peilin edessä ja nauraa hihitellään. Suloista <3.


Leivoin taannoin ja miten on mahdollista, että peruskaurakeksit menivät ihan pilalle??? Maku oli ihan jees, mutta jotain outoa tapahtui. Säälittävän näköisiä kikkareita :D.


Mies auttoi tonttuja touhuissaan ja lahjapaja käynnistyi keittiössämme. Ensi vuonna tämä homma on tehtävä yön pikkutunneilla, eikö?


Joulu ilmestyi kotiimme. Tosin hieman maltillisemmin kuin edellisvuosina. Pieni liimanäppimme kun tarttuu jokapaikkaan ja antaumuksella, joten tänä vuonna ei tule esimerkiksi winter wonderlandia ruokapöydällemme. Ehkä ensi vuonna sitten...


Pieni tonttutyttö auttoi kuusen koristelussa... hän oli niin innoissaan! 
Ja illalla ennen nukkumaan menoa..... "Jos mä ihan vähän koskisin näitä palloja ja vetäisin kuusen melkein kumoon, niin eihän kukaan huomaa, eihän...?" Sohvan päädyssä on tyttäremme lempipaikka. Ison täkin päällä on älyttömän kiva kölliä ja katsella telkkua tai leikkiä leluilla ja hihkua vanhemmille tai vieraille. Ässä ottaa välillä oikein vauhtia ja syöksyy vatsalleen täkin päälle. Sama toistuu eteisen lattialla, kun itseään voi katsella peilistä ja nauraa syöksymisille.


Ja takka. Ai että miten rakastan takkatulen loimua. Se rauhoittaa ja rentouttaa. Aamulla, illalla, ihan koska vaan. 

Tässä hieman meidän kuulumisiamme. Pian tulossa postaus tytöstämme, jolle tuli 11 kk täyteen! Kääks, kohta on vauvavuosi takana ja taaperovaihe alkamassa. Huhhuijjakkaa! 

Mitä teille kuuluu? Miten aiotte viettää joulua?
Mukavaa jouluviikon alkua kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Oletko lopettanut bloggaamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kysymästä. En ole lopettanut; olen ollut hieman jäässä, mutta monta tekstiä on luonnoksissa ja pyrin tänään saamaan kuvat kasaan mm. meidän joulusta :)

   Kiva että kysyit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...