6.12.2014

NewBie -aamutilaisuus

Tiistaina oli KappAhl:n NewBie -aamutilaisuus ja kiitän vielä kertaalleen teitä kaikkia jotka tilaisuuteen pääsitte. Meitä äitejä ja lapsia oli paikalla sankoin joukoin. Menin jossain vaiheessa laskuissa hieman sekaisin, mutta myymäläpäällikkö Mari auttoi laskutoimituksessa ja pääsimme noin 50 äitiin + tuntemattomaan määrään lapsia :). 

Aamu alkoi jo kello 9 ja kesti puolille päiville. Itse tupsahdin neidin kanssa paikalle kymmenen jälkeen. Meillä nimittäin nukuttiin 9.30 asti (neiti siis nukkui) ja kumma kyllä, olimme paikalla vartin yli kymmenen. Sujuvaa liukuhihnatyöskentelyä...Nopeasti, mutta silti rauhallisesti edeten ja kylmän järjestelmällisesti ;). Suurinosa äideistä ja lapsista tuli paikalle 10 jälkeen. Toki muutama aamuvirkku oli löytänyt tiensä perille jo aamuysiltä. 

NewBie -kuoseja kurkistellessani silmiini osui edelleenkin muodissa olevat raidat ja näin joulun alla tuikkivat tähtöset. Myös pehmeät ja pörröiset "nallekuosit" ovat varma löytö vauvaosastolta, unohtamtta kaulalappuja ja pipoja. Eli ihan arkivaatteita. Kivat anime-hahmot siivittivät bodyjen pintaa ja tyttöjä on muistettu röyhelöllä ja pitsillä. Söpissöpöä! Tämä alla oleva mekko ei kuulu NewBie -mallistoon, mutta on mielestäni niin kaunis etten voi jättää sitä kuvista pois. Ihana esim. joulun viettoon. 


Shoppailun ja keskustelun tuoksinassa oli välillä hyvä käydä tankkaamassa. Äitejä oli muistettu glögillä ja joulutortuilla. Lapsille oli pöydässä maissinaksuja, talk-muruja ja riisikakkuja ja raikasta janojuomaa eli vettä.  Nutricia ja Danone tarjosivat tuotenäytteitä ja heidän pöydästä löytyi niin puuroja kuin soseitakin. Äidit saivat mukaansa herkullisen Danone -rahkan, joka maistui ainakin minulle (suursyömäri kun olen, heh). Mukaan lähti myös muutama Muumivaippa. Äitejä ei ollut unohdettu kassalla maksettaessa. Pusseihin sujahti vielä pesuainenäytteet ja Kaksplus -lehti. PS. Lehdessä on juttua NewBie -kirpputorin ydinporukasta. Käykääpä lukaisemassa.Parkkeerasimme neidin kanssa NewBie -osaston eteen kuvien ottamista varten. Noh, kiukkuhan se meinasi pikkuiselle tulla. Rankkaa tämä kuvissa toljottaminen ja väsykin alkoi jo olla. Tutti suuhun ja kiljukaula malttoi hetken olla ennenkuin fiilis meni. Kyllä me sentäs vilkutettiin :D.


Suuret kiitokset myymäläpäällikkö Marille ja koko tiimille aamun järjestämisestä. Itselleni oli oikein huippuhetki tavata blogini lukijoita. Useampi tuli juttelemaan ja sekös lämmitti mieltä kovasti <3. Oli mukava kuulla, että eräskin teistä on ollut blogitaipalleellani mukana lähes alusta asti. Olin oikein häkeltynyt tästä tiedosta. Kiitos että olette siellä ruudun toisella puolen <3.


Alla vielä muutamia otoksia aamusta. Kuviin on kysytty lupa, mutta jos haluatte kuvan poistettavan, niin laitathan minulle sähköpostia: kultakutri1979@gmail.com. Kiitos.  

Otan mielelläni vastaan kommenttejanne aamusta. Mikä oli hyvää ja mitä voisi parantaa. Mielipiteenne on tärkeä. Ehkäpä vastaavanlainen aamu saa jatkoa :).

Nyt toivotan teille kaikille hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää! 

1 kommentti:

  1. Harmi etten päässyt mukaan. Toisella kertaa sitten. Muuten; mistä nuo harmaat saappaasi ovat? Tosi kivannäköiset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...