3.6.2014

Kauneusillan fiiliksiä

Viime viikon tiistaina koitti paljon odottamani asiakasilta yhteistyössä Kauneushuone Kajon ja Biolinen kanssa. Edellinen postaus asiaan liittyen löytyy täältä. Oli todella mukava tavata Biolinen maahantuojat/edustajat Iiris ja Tanja ensimmäistä kertaa. Hitsi mitä energiaa pursuava kaksikko tämä duo onkaan! Huh huh! Energian lisäksi he ovat erittäin ammattiylpeitä ja tämä paistoi hienosti läpi, kun he kertoivat yrityksestään, yhteistyöstä Biolinen kanssa sekä tämän hetken ajankohtaisista tuotelinjoista. Ilta keskittyi lähinnä kahteen tuotelinjaan, joista toinen on nimeltään 24.7 Naturalbalance ja toinen Sundefense.

Tarjolla oli niin suolaista kuin makeaa kuin kuohuvaa ja kuplivaa :). Vinkkinä muuten, että saaristolaisleipä vuohenjuuston ja makean hillon kanssa vei kielen mennessään. Namnamnam!

"Otetaan äkkiä se yhteiskuva! Nytkö? No nyt! Hymyä :)!

24.7 Naturalbalance on Biolinen luonnonmukaisin hoitolinja. Se palauttaa ihon vitamiinien, mineraalien ja hapen luonnollisen tasapainon. Naturalbalancen tehokkuus piilee siinä kun luonnon mahtava energia yhdistetään edistyneimpään tieteellisen tutkimukseen.
Sundefense tuoteet antavat suojan niin UVA- kuin UVB -säteilyä vastaan. Ne myös kosteuttavat ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä.


Paljon tuli kysymyksiä ja kommentteja samalla kun testailimme tuotteita ihollemme. Tuotteet ovat mukavan tuoksuisia; ei liian voimakkaita, mutta pientä aromia on kuitenkin havaittavissa. Imeytyvyys on kohdallaan ja eipä nuo purnukat ja tuubit ulkonäkönsä vuoksi kaapin perälle jää :).

"Virallisen osuuden" jälkeen palvelutiskin edessä alkoi kunnon kuhina. Hoitoaikoja varattiin, tuotteita ostettiin ja kysymyksiin vastailtiin. Jokainen osallistuja sai iholleen sopivimmat tuotteet matkaan mukaan.

Osallistujien kesken suoritettiin illan päätteeksi vielä arvonta, jossa palkintona oli vartalonhoitotuote, kasvohoito ja hiustenhoitotuotteet. Kenenkään ei kuitenkaan tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin, vaan kaikki saivat goodiebagin mukaansa :).

Ilta oli todella onnistunut! Kiitos kampaamo En Casalle, että saimme järjestää ko. tilaisuuden osittain heidän tiloissaan. Kampaamon kauniit ja lämpimät värit sekä rento taustamusiikki loivat hyvän fiiliksen sateisen illan keskelle.

Touhutytöt rivissä! Kuvassa kanssani oikealla Kauneushuone Kajon Jonna ja keskellä Biolinen Tanja ja Iiris.


Uusi ilta järjestetään elo-syyskuun vaihteessa. Silloin iho jo kaipaileekin ihan eri juttuja aurinkoisen kesän jälkeen.

Uutta iltaan odotellessa voitte soittaa Jonnalle numeroon 040 170 6670 ja varata hänelle ajan pieneen hemmotteluhoitoon. 

Kiitos kaikille osallistujille, Tanjalle ja Iirikselle, Jonnalle 
sekä Kampaamo En Casan Johannalle ja Heidille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...